Bahan-bahan :
600 gram biskut meri (patah 4)
250 gram buttercup
4 biji telur
1 cawan milo
1 cawan susu pekat
½ cawan serbuk koko
1 cawan nestum
1 cawan air masak
Cara Membuatnya :
1. Masukkan buttercup dalam kuali dan masak menggunakan api
yang perlahan.
2. Kemudian masukkan milo, serbuk koko dan susu pekat.
3. Bila hendak mendidih, masukkan telur dan akhir sekali masukkan
air.
4. Kacau hingga agak pekat dan tutup api.
5. Masukkan nestum dan juga biskut meri. Kacau sampai sebati.
6. Letakkan dalam loyang dan tekan sehingga mampat.
7. Simpan dulu dalam peti sejuk selama 30 minit sebelum dimakan.
first time tahu kek milo tambah nestum. cambest je tambah nestum. menarik resepi ni. Tq
BalasPadammasa skrang ni.. semua benda rasa buat lapaq..
BalasPadam